Aktualno

Naravni kamen za talne obloge

Dekorativni kamen in kamniti mozaiki predstavljajo kvalitetno oblogo. Naravni kamen lahko uporabite tudi kot talno oblogo za izjemne vizualne učinke.
pohodni kamen talne obloge beige travertine 01
Naravni kamen Pietra Kaikos je primeren tako za notranjo kot tudi zunanjo uporabo, odvisno od velikosti vzorca. Manjši, drobnejši vzorci so primerni za zunanje površine, ki niso neposredno izpostavljene vremenskim spremembam, na primer pod nadstreškom, na terasi ali v letni kuhinji.

Talne obloge iz naravnega dekorativnega kamna sčasoma pridobijo bolj gladko površino, tako kot kamen v naravi. Naravni kamen je treba ločiti od umetnega dekorativnega kamenja. Naravni kamen namreč v primeru krušenja ali rezanja delčka obloge, ne spremeni svojega izgleda in zato se ne pojavi notranja polnitev drugačne barve, temveč ohranja svojo barvo.

Preverite pohodni naravni kamen za talne obloge:

naravni kamen talne leonis travertine 01    naravni kamen talne obloge norte pattern 01
Leonis (levo),   Norte Pattern (desno)

naravni kamen talne obloge     naravni kamen talne obloge zeta mix 01
Aegean Pebbles (levo),   Zeta (desno)


Odločite se za naravne materiale


Številni tipi kamnitih mozaikov zaradi svoje barve in inovativne obdelave pristajajo različnim slogom opremljanja, od klasičnega, rustikalnega do najsodobnejših smernic. Primerni so za notranje in zunanje prostore. Dolgotrajni procesi nastajanja kamnin so oblikovali barvne nianse, ki so osnova za širok izbor tudi v najbolj zahtevnih projektih. 

go_top