Atria

Mehko obdelana površina kamna daje steni izjemen videz ter prostoru vtisne občutek nežnosti in elegance. Najbolj pride do izraza v manjših do srednje velikih prostorih. Prav vsak posamezen kamen je dodatno obdelan s tristranskim peskanjem, s čimer se izognemo ostrim robovom, ki nastanejo ob...
  • indor
  • split-face
Cena: od 149,70€ / m2
stenske obloge lymra
Atria Lymra
LYMRA (Apnenec)  sodi v skupino kamnov, ki jih odlikuje najbolj izrazita in čista bela barva. Ta značilna kompaktna struktura bele barve ob pravilni osvetlitvi stene daje videz smetanaste barve. V strukturi lahko izjemoma zasledimo manjše sledi oksida oranžne barve. Kamen je mehak in porozen ter vpija vodo, zato je po večini primeren le za notranjo uporabo. 

Cena: 149,70€ / m2
dekorativni kamen

O KAMNU

Mehko obdelana površina kamna daje steni izjemen videz ter prostoru vtisne občutek nežnosti in elegance. Najbolj pride do izraza v manjših do srednje velikih prostorih. Prav vsak posamezen kamen je dodatno obdelan s tristranskim peskanjem, s čimer se izognemo ostrim robovom, ki nastanejo ob grobi obdelavi kamna. Lahko ga postavimo vertikalno ali horizontalno.
Tip mozaika: ATRIA
Dimenzije ploššče: 10 x 30 cm x 1 - 2 cm
Velikost mozaika: 1,5 - 5 x 1 cm
Težža: 32,5 - 38 kg/m²
Pakiranje: 0,14 m²

Tehnična risba:
atria
go_top