Atria

Mehko obdelana površina kamna daje steni izjemen videz ter prostoru vtisne občutek nežnosti in elegance. Najbolj pride do izraza v manjših do srednje velikih prostorih. Prav vsak posamezen kamen je dodatno obdelan s tristranskim peskanjem, s čimer se izognemo ostrim robovom, ki nastanejo ob...
  • indor
  • split-face
Cena: od 149,70€ / m2
dekorativni kamen rainbow
Atria Rainbow
RAINBOW (Peščenjak) je kamen, za katerega je značilna barvna variacija in mešanje barv, od bele in bež prek rumeno-oranžne, do skoraj rdeče. Njegova kontrastnost se spreminja glede na blok kamna, iz katerega je izklesan. Strukturno je najbolj porozen kamen iz naše ponudbe, kar ga hkrati opredeli tudi za najlažjega. Zaradi teh lastnosti je ta tip kamna namenjen za notranje prostore.

Cena: 149,70€ / m2
dekorativni kamen

O KAMNU

Mehko obdelana površina kamna daje steni izjemen videz ter prostoru vtisne občutek nežnosti in elegance. Najbolj pride do izraza v manjših do srednje velikih prostorih. Prav vsak posamezen kamen je dodatno obdelan s tristranskim peskanjem, s čimer se izognemo ostrim robovom, ki nastanejo ob grobi obdelavi kamna. Lahko ga postavimo vertikalno ali horizontalno.
Tip mozaika: ATRIA
Dimenzije ploššče: 10 x 30 cm x 1 - 2 cm
Velikost mozaika: 1,5 - 5 x 1 cm
Težža: 32,5 - 38 kg/m²
Pakiranje: 0,14 m²

Tehnična risba:
atria
go_top