Briza

BRIZA je kot ornament. Ponuja mehkobo nežnega poplesavanja v rahlem vetriču, kot tudi trden obstoj ob močnem vetru. Vzorec prostoru prinaša eleganco in mehkobo, ob tem pa ohranja moč in očarljivost. Primeren je za ambiente, ki zahtevajo gladke površine, na primer kopalniške in kuhinjske...
  • indor
  • smooth1
Cena: od 139,40€ / m2
dekorativni kamen yellow travertine
Briza Yellow Travertine
YELLOW TRAVERTINE (Rumeni Travertin) je prepoznan po specifični rumeni barvi, ki ne bledi, nastala pa je v procesu nastajanja kamnine zaradi prisotnosti žvepla v ozračju. Ta kamen, za katerega je značilna drobna luknjičavost, je primeren za zunanjo uporabo.

Cena: 139,40€ / m2
dekorativni kamen

O KAMNU

BRIZA je kot ornament. Ponuja mehkobo nežnega poplesavanja v rahlem vetriču, kot tudi trden obstoj ob močnem vetru. Vzorec prostoru prinaša eleganco in mehkobo, ob tem pa ohranja moč in očarljivost. Primeren je za ambiente, ki zahtevajo gladke površine, na primer kopalniške in kuhinjske površine - v teh prostorih se priporoča, da se prostor med kamni zapolni s fugirno maso in nato tudi impregnira. Vzorčno je podoben mozaiku Atria, le da je tu površina ravna.
Tip mozaika: BRIZA
Dimenzije ploššče: 10 x 30 cm x 1 - 1,5 cm
Velikost mozaika: 1,5 - 5 x 1 cm
Težža: 35,5 - 39,4 kg/m²
Pakiranje: 0,14 m²

Tehnična risba:
briza
go_top