Briza

BRIZA je kot ornament. Ponuja mehkobo nežnega poplesavanja v rahlem vetriču, kot tudi trden obstoj ob močnem vetru. Vzorec prostoru prinaša eleganco in mehkobo, ob tem pa ohranja moč in očarljivost. Primeren je za ambiente, ki zahtevajo gladke površine, na primer kopalniške in kuhinjske...
  • indor
  • smooth1
Cena: od 139,40€ / m2
dekorativni kamen rainbow
Briza Rainbow
RAINBOW (Peščenjak) je kamen, za katerega je značilna barvna variacija in mešanje barv, od bele in bež prek rumeno-oranžne, do skoraj rdeče. Njegova kontrastnost se spreminja glede na blok kamna, iz katerega je izklesan. Strukturno je najbolj porozen kamen iz naše ponudbe, kar ga hkrati opredeli tudi za najlažjega. Zaradi teh lastnosti je ta tip kamna namenjen za notranje prostore.

Cena: 139,40€ / m2
dekorativni kamen

O KAMNU

BRIZA je kot ornament. Ponuja mehkobo nežnega poplesavanja v rahlem vetriču, kot tudi trden obstoj ob močnem vetru. Vzorec prostoru prinaša eleganco in mehkobo, ob tem pa ohranja moč in očarljivost. Primeren je za ambiente, ki zahtevajo gladke površine, na primer kopalniške in kuhinjske površine - v teh prostorih se priporoča, da se prostor med kamni zapolni s fugirno maso in nato tudi impregnira. Vzorčno je podoben mozaiku Atria, le da je tu površina ravna.
Tip mozaika: BRIZA
Dimenzije ploššče: 10 x 30 cm x 1 - 1,5 cm
Velikost mozaika: 1,5 - 5 x 1 cm
Težža: 35,5 - 39,4 kg/m²
Pakiranje: 0,14 m²

Tehnična risba:
briza
go_top